Vilkår og betingelser for Pro-webmaster.dk

Generelt
Nærværende aftale er gældende for enhver aftale Indgået gennem hjemmesiden www.pro-webmaster,dj.dk eller ved anden aftale med Pro-webmaster.dk. Ved indgåelse af aftalen accepterer kunden samtlige betingelser beskrevet i dette dokument, samt gældende dansk og international lovgivning.

 

Pro-webmaster.dk sælger kun til firmaer og organisationer med et gyldigt CVR nummer.

Servicen Pro-webmaster.dk, som ejes og drives af Pro-webmaster.dk, vil i dokumentet herefter blot blive benævnt som Pro-webmaster.dk.

Hvor andet ikke er oplyst, er alle priser opgivet i danske kroner, ekskl. moms.


Betingelser
Det er kundens ansvar at sikre at alt materiale, der benyttes på hjemmesiden lever op til såvel dansk som international lovgivning og ikke krænker ophavsrettigheder eller er af krænkende karakter.

 

Data eller information overdraget til Pro-webmaster.dk er på ingen måde forsikret. Pro-webmaster.dk er ikke erstatningspligtig i tilfælde af nogen form for tab eller beskadigelse.

 

Pro-webmaster.dk kan ikke holdes ansvarlig eller erstatningspligtige for driftstab, tabt arbejdsfortjeneste eller andet indirekte tab.

 

Pro-webmaster.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuel nedetid, nedsat fremkommelighed eller problemer med tilgang til hjemmesiden.

 

Pro-webmaster.dk forbeholder sig retten til med 30 dages varsel at ændre priser, indhold samt betingelser for den eller de ydelser kunden modtager. Såfremt det drejer sig om væsentlige ændringer, vil dette berettige kunden til med øjeblikkelig virkning at træde ud af aftalen og få refunderet eventuelle forudbetalte perioder. En forudsætning for udtrædelse er dog, at Pro-webmaster.dk ikke kan acceptere overfor den enkelte kunde at bibeholde de gamle forhold.

 

For at kunne opdatere en WordPress hjemmeside er det en forudsætning, at den er lavet efter ”best practice” og følger WordPress guidelines for at lave tilpasninger. Det betyder i praksis, at hvis man har lavet (eller fået lavet) ændringer eller tilpasninger til plugins, kernen af WordPress eller temaer, så skal man have gjort dette i et så dette overskrives af opdateringer f.eks. med et såkaldt child-tema for temaer eller i selvskabte plugins.

 

Er denne metode ikke brugt, vil eventuelle tilrettede filer bliver overskrevet/ødelagt i forbindelse nye opdateringer. Er der allerede lavet ændringer i kernen af WordPress, plugins eller temaer, vil disse ikke kunne opdateres.

 

Betaling,  fakturering og opsigelse.
Der betales online for alle ydelser, med mindre andet er aftalt. Der betales forud for 6 eller 12 måneder ad gangen, med mindre andet er aftalt. Klippekort (timepakker) kan købes løbende efter behov for support, projektledelse og web udvikling.

 

Der er ikke tale om et løbende abonnement som automatisk trækkes via det benyttede betalingskort. Du vil modtage en mail 10 dage inden din support aftale udløber, med en påmindelse om at aftalen udløber, samt link til køb af ny support periode. Hvis du ikke ønsker at fortsætte support aftalen, behøver du ikke at gøre noget. Da det ikke er et abonnement, foreligger der heller ikke mulighed for opsigelse.

 

Support aftale fornyelse
En support- eller webmaster-aftale er gældende fra bestillingsdatoen, dvs. den dag der er betalt for servicen online, og 6 eller 12 måneder frem alt efter hvilken varighed der er købt.

For at Pro-webmaster.dk kan yde servicen er det påkrævet at der tildeles et brugernavn og adgangskode til WordPress administration, samt hosting og andre logins.

 

Det er kundens ansvar, at Pro-webmaster.dk holdes opdateret med et altid gældende og aktivt login. Hvis dette ikke overholdes vil Pro-webmaster.dk ikke være i stand til at levere alle ydelse fyldestgørende.

 

Hver enkelt aftale kræver en tilpasset opsætning af support systemet, backup, sikkerhed, og kundeportal. 

Pro-webmaster.dk forbeholder sig retten til, til enhver tid og med øjeblikkelig virkning at annullere en aftale og nedlukke kundens supportaftale, såfremt der foreligger argumenter eller beviser for at kunden har forbrudt sig mod denne aftale. Kunden er i så fald fortsat ansvarlig for at betale for hele den aftalte periode.

Aftalen kan af kunden ikke overdrages, sælges eller på nogen måde videregives til tredjepart uden udtrykkelig skriftlig accept fra Pro-webmaster.dk.

I tilfælde af at Pro-webmaster.dk af uforudsete grunde ikke er i stand til at levere den aftalte service, forbeholder Pro-webmaster.dk sig retten til at annullere kontrakter uden nogen former for følger, dog er Pro-webmaster.dk forpligtet til at refundere resterende måneder tilbage, minus indeværende måned.

 

 

Standard Support-aftale

Supportaftalen indeholder:

 • Extern backup (100gb);
  – Filer en gang ugentlig.
  – Database: op til 1 gang i timen. (fastsættes efter behov)
 • Automatisk patching af sikkerhedshuller med Patchstack.
 • On-page premium sikkerhedsplugin*
 • Opdatering af WordPress og plugins ca. 1 gang pr. måned og ved kritisk behov.
 • Indledende hastighedsoptimering, herefter checkup hver 3 måned og efter behov.
 • Stagingside til test og udvikling
 • Automatisk billedkomprimering for hurtigere pageload (Opstart max 100.000 billeder, herefter 1.000 nye billeder pr. måned**)
 • Professionel mailservice. Op til 50.000 mailudsendinger per måned.
 • Ticketsystem.
 • Rapport over tidsforbrug.
 • Supportaftale læs mere nedenfor

Bemærk: Denne supportaftale dækker kun ovenstående tekniske support.

Ønsker I webmasterydelse, skal en udviklingsplan lægges for at I kan migreres til vores tech stack, og derved overgå til en Dynamisk Webmaster aftale.

For virksomheder med specifikke opgaver, behov for løbende dialog og udvikling, eller ønske om webmaster-tjenester, anbefaler vi enten vores fleksible Webmaster aftale eller at få en skræddersyet aftale, der passer præcis til jeres behov, Pro webmaster-aftale.
Med en sådan aftale vil det opleves, som om I har jeres egen interne IT- , og marketingsafdeling. For mere information om vores Pro webmaster-aftale, læs venligst mere her.

Serviceaftale:

Kritiske support tickets modtaget, eller nedbrud opdaget per overvågning:

– DNS fejl, hosting nedbrud, hacked website, blank page, betalingsløsning fejler, WordPress errors***

Alle ugens dage inden kl 21.00 besvares og sættes i gang inden 3 timer.

Efter kl. 21.00 Besvares inden og sættes i gang 12 timer.

* Mulighed for ekstern sikkerhedssystem for 150 kr. + moms per måned. Obs. Ikke muligt på alle webhoteller.
** Et billede i WordPress bliver minimum genereret til 4 versioner, dvs. at 1 billede kan tælle for minimum 5+ komprimeringer i alt efter dit WordPress setup.
*** Hastighedsoptimering har mange faktorer og laves i det forhold som selve Setup tillader, der laves en overall basis optimering på alle sider, samt dybere optimering på op til 5 landingssider/søgeordssider/moneypages, vi sigter ikke efter en bestemt simuleret score, men at bestå  Googles Core Web Vitals Assessment, som er det vigtigste parameter at måle sine landingssider efter.
**** Vi vil løse alle fejl og nedbrud, vi selv har kontrol over. For tredjeparts fejl, hosting, betalingsløsninger, plugins forsøger vi at løse så hurtigt som muligt i samarbejde med dem.

Webmaster-aftale

Webmaster-aftalen indeholder:

IT, Web, marketing og projektledelse

 • Kundeportal med chat, videomøder og overblik over support ticket.
 • Rapport over tidsforbrug.
 • Systemadministration håndtering, IT license adgangshåndtering, budget service (kontakt os for at høre mere).

ocCRM system (Organisation/Customer/Client relationship management)

 • Vores CRM-system sætter ingen begrænsninger for antallet af kunder, kontakter eller medarbejdere, du kan have.
 • Mailservice. Op til 100.000 mailudsendinger per måned.
 • Mulighed for at sende SMS, push beskeder m.m.

Marketing, udover ovenstående tilbyder vores stack også

 • Planlæg artikler og automatiske udgivelser til facebook, linkedin, pinterest og X.
 • SEO tools
 • Tracking setup til data håndtering, analyse og eksekvering.

Web og App udvikling

 • 3 installeringer, support og projektstyring af op til 3 sider eller Apps.
 • Stagingsider / App til test og udvikling.
 • Automatisk billedkomprimering for hurtigere pageload (Opstart max 200.000 billeder, herefter 1.000 nye billeder pr. måned**)
 • Hastighedsoptimering***
 • CDN

Inkluderede licenser (Total værdi 12.300 kr. årlig)

 • Groundhogg CRM (Værdi 4.000 kr. årlig) – 2 installationer
 • WP fusion dataconnector/access manager/automatisering (Værdi 3.600 kr. årlig) – Til alle installeringer.
 • Buddyboss platform og tema (Værdi 1.200 kr. årlig) – 1 installering
 • GDPR og Tracking (Værdi 1.500 kr. årlig) – 1 installering
 • Pakke: Sikkerhed, Marketing og udviklingslicenser (Værdi ca. 2.000 kr. årlig) – 3 installeringer

Hvis I har behov for udvikling, service og funktioner, der ligger uden for vores tech stack, vil vi sørge for at finde en passende løsning..

Sikkerhed

 • Adgangshåndtering
 • Extern backup (200gb);
  – Filer dagligt.
  – Database: op til 1 gang i timen. Samt oftere opdateringer på specifikke områder, eks. ordre, chat og beskeder mellem brugere etc. (fastsættes efter behov)
 • On-page premium sikkerhedsplugin*
 • Automatisk patching af sikkerhedshuller med Patchstack
 • Opdatering af WordPress og plugins efter behov.
 • Teknisk GDPR setup

Support, udvikling og serviceaftale læs mere nedenfor

Supporttimer og udvikling trækkes fra dit eksisterende programmerings og webmaster budget. Du kan følge udviklingen og dit budget i kundeportalen. Se priser.

Hvis I har fast definerede opgaver eller har behov for mere konstant eller daglig kommunikation, service aftale med hurtigere turn around på opgaver, inviterer vi jer til at oprette en skræddersyet aftale, der tilgodeser jeres behov. Med en sådan aftale vil det føles, som om I har jeres egen interne IT- og webafdeling. For yderligere information om Pro webmaster-aftalen, læs venligst mere her.

Supportaftale:

Webmaster Tickets modtaget mellem:

– Mandag kl. 14.00 – Torsdag kl. 14.00 besvares seneste torsdag
– Torsdag kl. 14.00 – Mandag kl. 14.00 besvares senest mandag

– Fredag inden kl. 14.00 besvares samme dag. Herefter besvares mandag formiddag.

– Udførelse af webmastertickets påbegyndes mellem 1-5 hverdage efter besvarelse. Prioritering sættes efter nødvendighed og først til mølle princippet.

Kritiske support tickets modtaget, eller nedbrud opdaget per overvågning:

– DNS fejl, hosting nedbrud, hacked website, blank page, betalingsløsning fejler, WordPress errors****

Alle ugens dage inden kl 21.00 besvares og sættes i gang inden 3 timer.

Efter kl. 21.00 Besvares inden og sættes i gang 12 timer.

* Mulighed for ekstern sikkerhedssystem for 150 kr. + moms per måned. Obs. Ikke muligt på alle webhoteller.
** Et billede i WordPress bliver minimum genereret til 4 versioner, dvs. at 1 billede kan tælle for minimum 5+ komprimeringer i alt efter dit WordPress setup.
*** Hastighedsoptimering har mange faktorer og laves i det forhold som selve Setup tillader, der laves en overall basis optimering på alle sider, samt dybere optimering på op til 10 landingssider/søgeordssider/moneypages, vi sigter ikke efter en bestemt simuleret score, men at bestå  Googles Core Web Vitals Assessment, som er det vigtigste parameter at måle sine landingssider efter (Målingen sker løbende da de baseres på livedata).
**** Vi vil løse alle fejl og nedbrud, vi selv har kontrol over. For tredjeparts fejl, hosting, betalingsløsninger, plugins forsøger vi at løse så hurtigt som muligt i samarbejde med dem.

 

 

Opdatering, sikkerhed og backup
Der foretages løbende opdatering af WordPress og plugins. Pro-webmaster.dk forbeholder sig retten til selv at planlægge opdateringen af disse, dog minimum 1 gang per 3 måneder.

Pro-webmaster.dk tilbyder mulighed for ekstern backup af din side. Backup data gemmes på Wasabi cloud servere og opbevares i 30 dage. Pro-webmaster.dk foretager ikke valideringskontrol på disse backups og kan ikke gøres ansvarlig eller erstatningspligtig for korrupt eller mangelfuld backup.

 

Såfremt kunden ønsker at download en kopi til eget arkiv, så send blot en henvendelse til support@pro-webmaster.dk

Selv med en fuldt ud opdateret hjemmeside kan uheldet stadig være ude og en side kan blive hacket. Pro-webmaster.dk kan ikke gøres ansvarlig for eventuel hacking, indtrængen, tyveri eller tab af data.

Specielt omkring genetablering af hacket WordPress hjemmeside
Hvis hjemmesiden er så alvorligt ramt af malware eller hacking at omfanget af infektionen af malware er så alvorlig at det ikke kan løses indenfor 2 timer, vil kunden blive gjort bekendt med dette og skal herefter acceptere om budgettet øges eller ej. Der kan være data mangler ved genetablering, da siden oftest vil genskabes fra en backup. Pro-webmaster er ikke ansvarlig for eventuel tab af data ved genetablering.

 

Accepterede typer af henvendelser:

Små opgaver op til 15 min. udføres inden 3 hverdage.
opgaver op til 2 timer udføres inden 5 hverdage.
Opgaver over 5 timer aftales deadline med kunden.

 • Rette indhold, skifte billeder eller lign.
 • Hjælp til brugen af WordPress
 • Design tilpasning (HTML, CSS og grafik)
 • Styling af elementer med CSS
 • Oprettelse eller tilpasning af indhold
 • Design eller tilpasning simple af grafik elementer (knapper, bannere etc.)
 • Installering og implementering af plugins
 • Tema og plugin gennemgang
 • WordPress rådgivning
 • Plugin rådgivning
 • Website design
 • Landing page design
 • Projektledelse
 • Support henvendelser
 • Custom plugin udvikling
 • Custom tema udvikling
 • SEO, Adwords og marketing
 • Integrationer til andre systemer.

Reklamation
Enhver form for reklamation skal rettes direkte til support@pro-webmaster.dk
Ved spørgsmål til dit køb og betaling support@pro-webmaster.dk

Sidst opdateret 01. april 2024